Samenwerkingen

Even Eleven x Laura Divera

Even Eleven is een full-service designbureau in Naarden waarbij Laura Divera de stoffering van een aantal items voor de inrichting van hun eigen studio verzorgde: ronde hockers, sierkussens en groot comfortabel zitkussen.

MOS Interiors x Laura Divera

In samenspraak met de klant creƫert Madelon Oudshoorn Spaargaren (MOS) kleurrijke, persoonlijke en unieke interieurs voor woonhuizen, hotels, bedrijven, vakantiehuizen, jachten tot caravans. Laura Divera neemt daarbij regelmatig de stoffering van diverse meubelen voor haar rekening.

Fred Constant x Laura Divera

Al meer dan dertig jaar ontwerpt en vervaardigt Fred Constant exclusieve interieurs. Handgemaakt, maatwerk en in eigen fabriek geproduceerd. Sinds 2000 ligt de focus van het bedrijf voornamelijk op keukens die worden ontworpen naar de specifieke wensen van de klant. Hebben klanten van Fred Constant wensen voor bijvoorbeeld een eetkamerbank of leren handvatten van kasten, dan versterkt Laura Divera het team om samen tot een prachtig eindresultaat te komen.

Eginstill x Laura Divera

Ieder project van Eginstill is uniek.  En dat is terug te zien in de projecten waaraan Laura Divera meewerkt. Zo bekleedde zij al eens een bar, een hoofd- en voeteinde van een bed maar ook extra grote eetkamerbanken nam zij voor haar rekening.